Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfprofiel
Cinda Signokay is een maker van het proffessionalteken in Guangzhou van China die specilizing in het maken van allerlei die vacuüm tekenvakje, slank licht vakje, kanaalbrief enz. vormen.
 
wegens onze professionele dienst en hoog - de kwaliteitsproducten, het is recongized door soorten binnenlandse klant. Onze waardecliënten omvatten: Bank van China, Bouwbank van China, Landbouwbank van China, de Industrie en Commercial Bank van China etc. Wij hebben rijke ervaring voor de systemen van het bankteken. Zo als om het even welke aangepaste tekenbehoeften, wij zullen worden gehandeld fastly om het te maken uit met uniek tekenseffect komen.
 
Nu proberen wij ook om ons product aan iedereen, de overzee markten te tonen! Het hopen om samenwerking van hier te beginnen.
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Geschiedenis

 

2009 in de Reclame van Materialen Bedrijfslijn, speciaal voor de punten van de winkelcomplextentoonstelling, verlichtte signage, Acryltekenraad

 

2011 Cinda-de fabriek van Signokay van de Reclameopstelling in Guangzhou. Vervaardiging van grond-tribune lichte doos, magnetische lichte doos, Onverwachte Kader Lichte Doos, LEIDENE kristal lichte doos

 

2012 hoofdzakelijk bezet in het van de het Vastelandsbank van China signgageproject. Server vele banken in China

 

 

2013 besteedt het Begin aandacht aan overzee Markt. Gekregen MTN-project in Negeria voor het lichte vakje van de grondtribune en 40x60cm vierkant licht vakje.

 

2014 van het de ordekristal van het Lanceringsmenu de lichte doos

 

2015 van de de grondtribune van Lauch de magnetische lichte doos

 

2016 toont de Gevestigde verhouding op lange termijn met vele banken in China, gemaakt tot standaardbank en ondertekent. Hebben ook continuesly overzee klant om aangepaste signage te verstrekken.

Cinda Advertising Solutions Co., Ltd. Cinda Advertising Solutions Co., Ltd. Cinda Advertising Solutions Co., Ltd. Cinda Advertising Solutions Co., Ltd. Cinda Advertising Solutions Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Cinda Signokay

Jaarlijkse omzet : 300000-500000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Magnetische Geleide Lichte Doos voor verkoop Van goede kwaliteit Magnetische Geleide Lichte Doos voor verkoop Van goede kwaliteit Magnetische Geleide Lichte Doos voor verkoop Van goede kwaliteit Magnetische Geleide Lichte Doos voor verkoop